Onze uurtarieven zijn zéér concurrerend in de markt. Al onze standaard IT-uren zijn €55,00. Onze specifieke oplossingen voor GDPR- en IT-auditing maar ook advies op maat bedragen €75,00. Met onze no nonsens-insteek durven wij het zeker aan om fixed prijzen af te geven voor diverse soorten beheer- of migratietrajecten. Wij weten wat we doen en kunnen dit daarom ook scherp bij u aanbieden, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Geen onaangename verrassingen achteraf!

Tarieven zijn exclusief 21% btw

Het volledige beheer van al uw computers en randapparatuur kunnen wij voor u onderhouden. Hierbij kunt u denken aan het up-to-date houden van de computers, maar ook de installatie van nieuwe software of de upgrade daarvan. Uiteraard hoort ook het oplossen van alle mogelijke problemen hier ook bij.

Ieder netwerk hoort met een specifieke visie ingericht te zijn. Zonder deze architectuur kunnen er geen stabiele verbindingen met de servers tot stand worden gebracht en zijn gegevens op het internet niet toegankelijk. Wij kunnen u hierbij helpen zodat de netwerkprinters normaal toegankelijk zijn en dat u kunt werken vanuit iedere werkplek ter wereld.

Uw serverpark is bij ons in goede handen. Wij weten als geen ander om te gaan met de grote diversietijd van Microsoft servers. Of deze nu bij u op locatie staan of dat deze in een datacenter staan. Onderhoud zal veelal buiten kantoortijden plaats moeten vinden, omdat anders uw werknemers niet vooruit kunnen. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Voor veel mensen is dit meer een vraag dan dat ze weten wat voor een enorm voordeel is te halen om de servers in een datacenter te plaatsen. Wij beschikken over verschillende 19 inch racken in diverse datacenters die onderling met een glasvezel verbonden zijn. Hierbij is er gezorgd voor een optimale fysieke beveiliging van deze datacenters zodat uw hardware en data veilig zijn en u weer de tijd aan het werk kunt besteden.

 

De afkorting GDPR staat voor General Data Protection Regulation en in het Nederlands: Algemene Verordening Gegevensbescherming, oftewel AVG. Dit is een behoorlijke uitdaging om uw organisatie voldoende op orde te krijgen zodat dit geregeld is. Hierbij moet er vanuit verschillende kanten naar uw procedures, datastromen van persoonsgegevens en beveiligingen gekeken worden. Wij kunnen u hierin bijstaan op alle vlakken. Vanuit de IT zijn hier vaak goede oplossingen voor die uw processen ondersteunen en mogelijk kunnen we zelfs procesverbeteringen doorvoeren. Wij hebben een PECB gecertificeerde Data Protection Officer (Functionaris voor de Gegevensbescherminging) in huis die u hierin bij kan staan.

IT-auditing kan veel insteken hebben. Op de eerste plaats uiteraard om te controleren of uw IT-processen nog wel uitgevoerd worden zoals ooit bedoeld was. Mogelijk heeft u een certificering in huis waarbij IT-auditing vereist is. Dat zijn enorme dure certificeringen. Hierbij kunnen wij een pre audit doen om u te wijzen op mogelijke issues waar u tegenaan gaat lopen tijdens de daadwerkelijk audit en bereiden u daarop voor. Daarnaast bent u zelf misschien wel benieuwd op welk IT-volwassenheidsniveau uw bedrijf presteert en of dat beter kan, of hoe dat beter kan. Ook daarbij kunnen wij u begeleiden.

Wij kunnen u volledig ondersteunen met een VoIP-centrale in de cloud. U zult zien dat uw huidige centrale duur is in onderhoud en dat u met moderne technieken overal bereikbaar kunt zijn. Wij doen dit in samenwerking met alleen Nederlandse bedrijven.

ADSL, VDSL en fiber

Ook uw internetverbindingen kunnen wij voor u regelen. Uiteraard voeren wij dit uit met betrouwbare zakelijke partners waarbij de levering van het Internet in erg goede handen is. Mocht u toch nog een andere soort van verbinding willen hebben zoals een straalverbinding of satellietverbinding dan kunnen wij u daarin ook nog adviseren. Bij ons is niets te gek.

Binnen de IT zijn er zoveel mogelijkheden en oplossingen dat eigenlijk niets standaard is. Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en eisen waarbij de bedrijfsprocessen ook nog eens op allemaal verschillende manieren ondersteund moeten worden. Wij kunnen u hierbij volledig begeleiden. Wij hebben vele jaren IT-kennis is huis en een specialist is meestal voorhanden.

Locaties

Johannes van Zantenstraat 28
5025 VZ Tilburg

St. Josephstraat 126 B
5017 GL Tilburg

Nieuwe Prinsenkade 6
4811 VC Breda

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account