Dit bedrijf is gevestigd in Zwitserland en is al vele jaren bekend als software voor cloning, imaging en backup oplossingen. Wij hebben voor Acronis gekozen omdat wij vertrouwen hebben in hun technologie en support.

Global-e is een bedrijf dat met zijn twee datacenters in Gilze en Rijen onze datacenter behoeften in onze buurt kan verzorgen. Het is uitstekend fysiek beveiligd, beveiligd tegen stroomuitval en de verbindingen naar het Internet lopen via diverse providers zodat uitval nagenoeg onmogelijk is. Dit is in een eigen bedrijf niet te evenaren waardoor wij het niets eens geprobeerd hebben.

Dit relatief onbekende merk kan uitstekend concurreren met de grote merken. Ze lopen dan ook voorop met nieuwe technieken alleen hun prijs is veelal maar de helft, dus waarom een duurder merk kiezen? Wij hebben hier al vele jaren ervaring mee en staan nog steeds achter onze keuze.

"Is er nog een ander merk?", zou je bijna zeggen... Uiteraard zijn er nog andere merken maar wij voelen ons prima thuis bij HP. Prima producten die lang meegaan en onderling goed uitwisselbare hardware. Goede ondersteuning voor als het toch ooit eens misgaat.

De meest gebruikte software wereldwijd op het gebeid van serveroplossingen en desktopoplossingen. Uiteraard zijn wij hierin getraind en kunnen de meeste pakketten van hun ondersteunen.

Zij behoren tot de top drie van firewall producenten wereldwijd. Deze producten zijn helaas hard nodig om alle aanvallen tegenwoordig af te kunnen slaan van hackers en andere mogelijkheden om in uw netwerk te infiltreren. Zet met hun producten veilige verbindingen op naar andere vestigingen en naar thuisgebruikers. Er kan op enorm veel manieren gefilterd worden binnen het verkeer dat door deze hardware heen gaat.

Dit is onze partner in alle soorten verbindingen en tevens wordt hier de Xelioncentrale gehost in hun eigen datacenter. Een enorm sterke partner waar geen verbinding te gek voor is.

Locaties

Johannes van Zantenstraat 28
5025 VZ Tilburg

St. Josephstraat 126 B
5017 GL Tilburg

Nieuwe Prinsenkade 6
4811 VC Breda

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account